Nadine Blom

Eline about Nadine

Nadien is wat je noemt een échte levensgenieter, ze zoekt echt niet van alles wat ze eet uit of het nou gezond of ongezond is, mijn voorbeeld! Maar er zit natuurlijk wel een voedingskundige in haar verscholen; je kunt haar betrappen op het hebben van een speurneus die maar al te graag uitzoekt hoe het zit met eiwitten, melk en superfoods. Ze staat kritisch tegenover hypes, zal er ook nooit radicaal op tegen zijn, maar weet heel goed hoe de vork wetenschappelijk (tot zover bekend) in de steel steekt.

Nadine is op dit moment nog volop aan het studeren aan de opleiding Voeding en diëtetiek. Haar interesse gaat onder andere uit naar de sportdiëtetiek en naar hippe voedselinitiatieven. Daarnaast werkt ze al enige tijd als voedingsassistent; nu in het MCH ziekenhuis en voorheen in het Hagaziekenhuis. Daarnaast is Nadine in het weekend te vinden op de Frederik Hendrikstraat in Den Haag, waar zij gezonde broodjes bereid in een healthy lunchroom!
Voor deze website houd Nadine haar op de hoogte van voedingstrends en haalt zij commerciële opdrachten binnen voor SAF, zoals het berekenen van de voedingswaarden van het menu van SLA. Tot slot zorgt ze ervoor dat SAF deelneemt aan leuke foodevents. En de drijvende veer achter onze sociale mediakanalen zoals Facebook en Twitter… inderdaad dat is zij!