Jodi van den Enk

JodiHallo Food lovers! Ik ben de nieuwste blogschrijfster van SAF. Mijn naam is Jodi van den Enk en ben sinds juli 2013 afgestudeerd als diëtist aan de HAN te Nijmegen.
Tot op heden ben ik een cursus Cognitieve Gedragstherapie voor diëtisten aan het volgen en ben op projectbasis bij een kinderdiëtist werkzaam, waarbij ik meehelp met het opstarten en ontwikkelen van voorlichtingsmaterialen en workshops.
Tevens ben ik nog opzoek naar een leuke en interessante baan in de voedingswereld! Dus als er ideeën zijn, ik hoor het graag.

Ik vind het een enorme eer om voor Sisters About Food, blog(s) te mogen schrijven. Dit is iets wat ik al jaren wil doen, maar telkens niet van de grond afkwam. Het is een kans om mijn kennis en ideeën over leefstijl met jullie te kunnen delen.
Voor -, in en na mijn studententijd ben ik al met (gezonde) voeding bezig. Vooral achter de redenen komen waarom mensen iets in de supermarkt/kantine kopen. Dus meer de psychische kant en wat er allemaal op de etiketten staat vind ik zeer interessant.  Onder andere dit, maar ook als de trends rondom voeding (en sport) komen zeker bij mij aan bod!

Ik hoop dat ik jullie met mijn blog(s) een andere kant van voeding kan laten zien en kan enthousiasmeren over gezonde voeding!