Iris de Goede

10410950_677276875695227_5147190636600885170_nIn het kort: food lover, fitnessfan, healthcoach, lifestyle nerd, personal trainer, yoga, hardlopen, zonnen en heel veel lachen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Mijn naam is Iris, en ik ben de nieuwe gastblogger op SAF! Ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Voeding en Dietetiëk. Mijn artikelen zullen voornamelijk gaan over voeding, sport en mindfulness; mijn passies! Ik probeer altijd Evidence Based Practise en Ervaring Based Practise te combineren, en daar neem ik jullie graag in mee.

Mijn interesse in voeding heb ik al sinds ik jong ben. Ik vond het toen al interessant om mijn voeding aan te passen op mijn sport. Deze interesse in voeding, sport en het menselijk lichaam is snel omgeslagen naar mijn grootste hobby en passie. Volgens mijn vriendinnen ben ik een soort wandelende voedings- encyclopedie!

Ik ben gek op alles wat met gezondheid te maken heeft. Je kunt mij vaak in de fitness(boeken) vinden, en daarnaast loop ik graag buiten (in de zon hihi). Deze intensieve manier van trainen wissel ik af met yoga lessen. Voor mij is dit de ideale balans tussen body, soul en mind! Daarnaast weet ik ook niet beter. Ik heb een hormonale disbalans en een zwakke lever. Met een gezonde levensstijl kan ik mijn klachten zo veel mogelijk verminderen en de schade beperken. Het is een keuze die mij intens gelukkig maakt, en mij een mentale en energieke boost geeft. Het is zo veel meer dan simpelweg je eigen voeding bereiden, wat zonnegroetjes en een gewicht optillen. Het is een levensstijl, en het levert zelfvertrouwen, geloof in jezelf, geluksmomentjes, kennis, energie en kracht. Ook ga je problemen leren zien als uitdagingen!

Omdat ik zelf heb ondervonden hoe fijn het is om lekker in je vel te zitten en van je lichaam te houden, vind ik het ook onwijs leuk om anderen te motiveren, inspireren en bewust te maken van een gezonde levensstijl. Van mijn passie wil ik mijn beroep maken en ik wil graag gaan werken als Sportdiëtiste, Leefstijlcoach en PT.

Naast het geven van inspiratie, motivatie en jullie meer te vertellen over mijn reis naar gezondheid, hoop ik ook dat ik jullie kan helpen met al jullie vragen!

Je kunt mij ook vinden op mijn Instagram account: @fitmetiris

‘Being healthy, it’s not a workout, it’s a lifestyle!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s