Voedingsadvies

Onze overtuiging is dat gezonde voeding erg lekker kan zijn! Als je maar de tijd maakt om er ook iets lekkers van te maken en niet denkt dat je om gezond te zijn enkel sla mag eten. Door te variëren in wat je eet, stil te staan bij wat je eet en alleen snacks te eten die je écht lekker vindt, zul je je al snel gezonder voelen en het idee krijgen dat je het Franse paradox naleeft. Gezond eten moet iets toevoegen aan je leven, je moet er blij van worden en het moet zeker geen tegenhanger zijn van wat jij als plezierig ervaart. Ook moet het passen in ieders lifestyle, dus gezond hoeft niet altijd te betekenen dat je uren in de keuken staat. Tot slot is onze professionele mening dat de combinatie van gezonde voeding, ontspanning en beweging de sleutel is om je gezonder te laten voelen. Het stelt je in staat om meer te genieten van alles in het leven waaronder eten.

Untitled-111

Persoonlijk dieetadvies
Vanuit het bedrijf The Fulfilling Prophecy biedt Eline persoonlijk dieetadvies aan(*)(**). Hierin wordt de individuele eetpatroon holistisch benaderd. Dat houdt in dat je hele leefstijl onder de loep wordt genomen en wordt gekeken welk (eet)gedrag verandert kan worden.

‘Ik zal niet zeggen wat je eten moet, maar ik zal je laten inzien wat gezond is. Samen ontdekken we wat je knelpunten of valkuilen zijn, al dan niet in het (eet)gedrag’

The Fulfilling Prophecy voor bedrijven
Ook bedrijven kunnen contact opnemen met The Fulfilling Prophecy voor dieet- en lifestyle-adviezen voor werkgevers of voor andere specifieke verzoeken.

Voor meer informatie en vragen kun je terecht op de website en ‘personal blog’ www.thefulfillingprophecy.com.

foodcitroen3(*) Met een verwijzing van een huisarts wordt een groot deel van de kosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed.
(**) The Fulfilling Prophecy biedt erkende dieetadvisering. Dit houdt in dat Eline als diëtist geregistreerd staat in het basisregister voor Paramedici (dit is alleen mogelijk met een erkende diploma Voeding en Diëtetiek) en haar houdt aan de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Nadine is diëtist in opleiding en is daardoor als stagiaire betrokken bij de dieetadvisering.
(***) Dit onderdeel is momenteel in ontwikkeling in samenwerking met de opleiding Voeding en diëtetiek van de Haagse Hogeschool.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s