Diensten

  1. Praktische tips en adviezen: Je kunt ons e-mailen met persoonlijke vragen die wij gratis beantwoorden.
  2. Voedingsschema: Indien je behoefte hebt aan een voedingsschema op maat, kun je onderstaande eetdagboek downloaden en ingevuld opsturen naar sisters@sistersaboutfood.com. Na een ontvangstmail van ons en jouw betaling van €65,-, krijg je een persoonlijke voedingsschema toegestuurd. Dus een voedingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeften. Wanneer de doelen tussentijds wijzigen, passen wij het schema gratis voor je aan. Daarnaast ontvang je extra praktische tips en informatie die passen bij het dieet.
  3. Skype-consult: Tijdens skype-consulten geven wij dieetconsulten die aansluiten op uw voedingsschema. Wij adviseren dan ook om eerst een eetdagboek in te vullen en een voedingsschema te laten maken. De skypeconsulten kosten €15,- per kwartier.
  4. Grocery check-up: Het is vaak moeilijk om zelf te beoordelen of je jouw dieet met een goed uitgangspunt start. De koelkast en voorraadkast ligt vaak nog vol met producten die je gewend bent in huis te hebben. “Is mijn voorraadkast gezond?”, “Welke producten kan ik beter vervangen door andere producten?” en “Wat kan ik beter uit mijn kast verbannen of juist implementeren?” Voor €45,- komt een van ons langs voor een grocery check-up waarbij wij advies geven over de voorraadkast, koelkast en voedingsproducten die jij veel gebruikt. Indien u buiten de omgeving Zuid-Holland woont geldt een toeslag in overleg. Ook is het mogelijk om tijdens een skype consult een kijkje te nemen in de voorraadkast, dit is goedkoper maar minder uitgebreid dat de grocery check-up.
  5. To the (super)market: Boodschappen doen met de diëtist houdt in dat we samen een boodschappenlijst maken die gebaseerd is op jouw gewoonlijke boodschappenlijst of afgestemd is op jouw voedingsschema. In de supermarkt (of op de markt, als dit jouw voorkeur heeft) kijken we samen naar de beste product keuzes. Samen boodschappen doen (inclusief een Grocery check-up) in Den Haag kost €75,-. In de omgeving Zuid-Holland geldt een toeslag van €15,-.

Download hier het eetdagboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s