Proef Haver, worth a visit!

Door: Nadine

We hebben er weer een nieuwe hotspot bij in Den Haag sinds augustus! En daar worden wij heel blij van. Eentje waar ik letterlijk mijn bed voor uit kan rollen om te ontbijten en waar ik waarschijnlijk heel wat scriptie uurtjes ga doorbrengen de komende 5 maanden.
Niet alleen leuk voor de health freaks, maar ook voor degene die af en toe van een guilty pleasure houden, zoals ik!

Afgelopen dinsdag ben ik samen met Lotta van Healthy Life LAB gaan ontbijten bij “Proef Haver“. Om daar vervolgens aan mijn scriptie te gaan werken. Gelukkig hadden we een tafeltje buiten in het zonnetje kunnen regelen, want oh wat waren de laatste zomerdagen lekker. Wij genoten van deze heerlijke pancakes.

img_9961

Van de kaart werd ik gelijk heel blij. Niet alleen van al het lekkers wat Proef Haver te bieden heeft, maar ook de boodschappen op de kaart spraken mij aan. Bijvoorbeeld de tekst: ”Weet jij het beter?” Waarbij aangekondigd wordt dat als jij denkt dat een gerecht beter met een ander ingrediënt kan, je dit aan mag geven. Aangezien alles vers wordt bereid, kan dat ook gewoon! Wij houden van vers!
Ook deelt Haver een granola recept op het menukaart. Die je trouwens ook gewoon daar kunt kopen!

Wat heeft Haver te bieden? Nou.. ontbijtjes, salades, broodjes, gezonde sappen, freaking gezonde sappen, (vegan)taartjes, maar naast de verantwoorde taartjes benoemen ze ook de guilty pleasures, want het hoeft volgens hun niet altijd allemaal gezond te zijn. Tsja, daar ben ik het helemaaaal mee eens! Genieten hoort erbij!

Waarom jij net als ons je ochtend bij Haver moet beginnen? Omdat er elke ochtend van 08:30 tot 09:30 een ‘happy our‘ is voor alle koffie & thee liefhebbers en dit kost dan 1,50.
Elke vrijdag kun je bij haver terecht voor een ‘vrijdagavondhap‘ voor 10 euro. Waarbij naast de reguliere kaart 3 avondhappen worden bereid.
En haver kun je afhuren voor feestjes, zoals diners en borrels.

En lunchen? Geen slecht idee! Dit broodje met avocado, mango en komkommer was zo ontzettend lekker en paste helemaal bij het goede weer!

img_0094

Ben jij al bij Haver geweest op de Reinkenstraat 103 in Den Haag? Laat ons weten hoe je het vond!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. sistersandthecitynl schreef:

    Wat een lekkere plek om aan je scriptie te werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s