Unboxing the Healthbox

Door: Nadine & Eline

2 weken geleden kregen wij van Healthbox een doos vol healthy goodies cadeau! Super leuk natuurlijk, wel moeten wij daarvoor dan een review schrijven, maar dat doen we uiteraard met plezier. Opvallendste van deze box? Er zat een kleiproduct in! Weet je nog dat klei zo in opspraak was afgelopen maand door het advies van Rens Kroes? Wij waren dus een beetje verbaasd, blijkbaar is het allemaal echt happening! Kijk je mee wat we precies allemaal aantroffen in de box?

Elke maand heeft de box een ander thema en dit keer was het thema Royal Treatment. Afgelopen maand vierden we natuurlijk de verjaardag van de koning. Dankzij deze box kunnen wij onszelf dus ook eens even lekker koninklijk verwennen.

De Healthbox bevatte de volgende producten:

  • Alpro – kokosnootdrink original
  • Veríval BIO
  • Orthica – multi energie
  • Body & Fit – Pinda & cacao pasta
  • Body & Fit – Pure amandelmeel
  • The Konjac sponge company – French Pink Clay
  • Cattier Paris – Tandpasta: Remineraliserende tandpasta met klein en munt
  • Squalan – Pure Travel

Niet van elk product zijn we even fan, zoals de multi-vitaminen, maar het is zeker verassend én vernieuwend allemaal!1. Alpro – kokosnootdrink original
Met de producten van Alpro waren we natuurlijk al langer bekend. Nadine gebruikt Alpro producten vaker om ontbijtjes te maken. Met de Alpro kokosnootdrink maakte Nadine dit heerlijke ontbijtje voor koningsdag; chiapudding in de kleuren van onze vlag met zelfgemaakte chiajam. Het was heerlijk, en eindelijk een product van Alpro zónder toegevoegde suikers!

IMG_4004

2.Veríval BIO – muesli en cruesli
In de box zitten ook 2 zakjes van Veríval BIO; een cruesli (krijgt ook wel de deftige naam granola) en porridge. We hadden nog nooit gehoord van Veríval Bio, maar de cruesli viel wel in de smaak als yoghurt topping. De Porridge moeten we allebei nog uitproberen.

3. Orthica – multisupplement
We gaan dit multisupplement zelf niet gebruiken, omdat we het niet nodig hebben. Wij zijn van mening dat je alleen een supplement moet gebruiken wanneer je niet voldoende voedingsstoffen uit je voeding kan halen. Wij eten liever veel groenten en fruit en vinden het leuk om gevarieerd te eten. Vitaminen en mineralen neem je bovendien beter op als het uit voeding komt; als je een supplement tegelijkertijd met je voeding inneemt kunnen bepaalde vitaminen elkaars opname belemmeren! Omdat wij weinig dierlijke producten of zuivel eten, slikken we wel eens vitamine 12 bij en standaard nemen wij extra vitamine D in, zeker vanwege onze getinte huidskleur!

4. Body & Fit – Pinda & Cacao pasta
We zijn allebei gek op pindakaas! Wie niet?! Vroeger vond Nadine het zo ongeveer het smerigste broodbeleg dat er was, maar nieuwe smaakcombinaties doet eten! Nu eet Nadine het zelfs bijna dagelijks, vooral op brood en door havermout ontbijtjes. Body & Fit kwam met een leuke smaaktwist: pindakaas van puur pinda’s met een vleug cacao. We vonden het allebei lekker! Als je vroeger altijd al fan was van pindakaas met hagelslag is dit zeker een convenient oplossing voor je. De pindakaas overheerst wel (gelukkig maar) meer dan de cacao, maar je proeft de cacao ook zeker. Het smeerboel doet trouwens ook een beetje denken aan speculoospasta, geen idee waarom we dat vinden, want er zit verder helemaal niks van speculaas of speculaaskruiden in :P. Deze pinda & cacao pasta is ook weer super lekker op brood of door je havermoutjes.

5. Body & Fit – Pure amandelmeel
Amandelmeel is van niks anders gemaakt dan amandelen. De amandelen zijn eerst van hun bruine velletje ontdaan en vervolgens worden de blanke amandelen vermalen tot meel. Hele veel noot dus!
De amandelmeel is perfect om mee te bakken, zoals voor bananenbrood, perentaart, bloemkool-pizzabodem of blissballetjes. Wij maakten er zelf Tahini koekjes mee. Het recept is afkomstig van De Groene Meisjes!

FullSizeRender

6. The Konjac sponge company – French Pink Clay
De Konjac Sponge Company is een originele konjac spons gemaakt van de konjac wortel en is rijk aan talloze mineralenextracten. Dit zou goed zijn voor de reinging van de huid. The Konjac Sponge Company heeft meerdere internationale beauty awards gewonnen. In de box zat de French Pink Clay en is voor mensen met een gevoelige huid. Toevallig hebben wij zelf best een gevoelige huid dus wij zijn erg benieuwd of deze spons onze huid gaat laten stralen!

7. Cattier Paris – Tandpasta: Remineraliserende tandpasta met klein en munt
Deze remineraliserende tandpasta is van natuurlijke ingrediënten gemaakt zoals klei, zeezout en biologische etherische muntolie. De tandpasta verfrist de adem en helpt het gebit en tandvlees gezond te houden. We snappen werkelijk niks van het kleiadvies, maar wellicht dat het in de vorm van tandpasta voordelen heeft? Kun jij ons er meer over vertellen? We horen het namelijk heel graag!!

8. Squalan – Pure Travel
Squalan is een gezichtsolie en bevat enkel een natuurlijk ingrediënt die van nature ook in onze huid voorkomt, maar volgens het merk afneemt naarmate je ouder wordt. Met Squalan kun je dit ingrediënt weer aanvullen. We zijn benieuwd, op zich hebben we geen huidproblemen, maar we hebben allemaal wel eens last van een droge huid na een dagje zwemmen en zonnen. Handig voor deze zomer dus!

De Healthbox kun je elke maand bestellen voor 24,95 via de website van Healtbox. Zoals je een abonnement kunt nemen op Hello Fresh of de Krat, kan dat dus ook op healthy producten. Wij vinden het leuk idee, omdat je jezelf dan elke maand een leuk cadeau geeft. En nog leuker is dat je veel nieuwe producten zult ontdekken.

Vonden jullie het leuk om een zo een review te lezen? En moeten we dit vaker doen? We lezen jouw commentaar graag terug! Fijne week allemaal!!

fullsizerender-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s