The sisters are back together

Door: Eline & Nadine

Een aantal vriendinnen appten ons al naar aanleiding van Eline’s update op haar oude blog… de sisters kunnen hun gemeenschappelijke passie niet zomaar loslaten. Here’s our comeback together! Ps. we hopen dat dit ooit ook nog eens gebeurt met de Groene MeisjesVoor wie benieuwd is hoe we tot dit besluit zijn gekomen, hier onze uitleg!

Nadine’s verhaal

Een aantal maanden was het heel stil op de website van SAF. Nadat we samen besloten om uit elkaar te gaan als bloggers zou ik deze blog verder onderhouden en zou Eline haar persoonlijke stempel drukken op The Fulfilling Prophecy. Alleen daar ging het bij mij wel een beetje mis; ik had niet de kracht en motivatie om alleen door te gaan. Ik bedoel we zijn zussen, dat was waar wij met SAF zo trots op waren en zijn! Verder had ik mijn studie en tijdrovende verplichtingen zoals hockey. Als klap op de vuurpijl was dit mijn afstudeerjaar waarbij ik voor het eerst 40 uur per week ging werken. Dit was al heel nieuw voor mij en ik kon het niet opbrengen om daarnaast ook nog te bloggen.

Waarom gingen we ooit uit elkaar?
Ik denk dat ons leeftijdsverschil hier een rol in heeft gespeeld. Ook zaten we op dat moment in heel andere levensfasen. Voor Nadine was het altijd al een hobby om naast haar studie te bloggen en voor Eline was het bijna een missie  om het uit te laten groeien tot iets groters waarmee we het verschil zouden maken. Haar input werd daardoor steeds groter ten opzichte van mijn imput en dat botste natuurlijk ook wel een beetje.

Waarom kunnen we het weer aan?
Ondanks dat ik nog steeds 40 uur per week stage loop, besloot ik om de Instagram account weer bij te gaan houden en vervolgens kwamen er ook weer 2 artikelen uitrollen voor SAF. De blogs kregen ook nog eens veel hits en dat motiveerde mij nog meer !  Ik moest doorgaan, dan maar met wat minder blogs per week. Deze blog dood laten bloeden vond ik zonde; we hebben zo’n mooie en krachtige naam. Dat zei Eline ook steeds tegen mij. Ook wist ik dat ik haar in mijn ‘back’ had, want ze beloofde me: “Zodra we er samen klaar voor zijn, wil ik het wel weer verder met je oppakken.”

Nu ben ik er klaar voor dus! En ik merk ook nog eens dat ik het prima kan combineren met mijn stage. Vooral omdat het niet als een last voelt, maar als een hobby en daar maak je wel tijd voor! Ik merk dat ik hard werken leuk vind en dat ik er veel voldoening uithaal.

Eline’s verhaal

Ik startte dus een eigen blog nadat we uit elkaar gingen. Ik moest fanatiek doorgaan met bloggen en moest en zou het verschil maken; ik wilde indruisen tegen de goedkope gezondheidsclaims en tegen de klassieke diëtetiek waar in veel gevallen te weinig  naar gezondheid in het geheel wordt gekeken. Gezondheid gaat immers toch ook om geluk? En om hoe je je voelt?

Waarom gingen we ooit uit elkaar?

Eerst dacht ik dat het realistisch was om al onze tijd in SAF te steken om dit verschil te maken, maar dat was naïef van mij.. dit gaat je naast wat leuke gratis kiwi’s (we kregen een keer 5 kilo kiwi’s van Zespri :O) en leuk gevulde goodiebags niet veel opleveren. Ik moest natuurlijk ook brood op de plank hebben. En om dat met SAF te bereiken was een druk en verantwoordelijkheid die ik niet op mijn lieve zusje kon leggen.

Waarom kunnen we het weer aan?
Die serieuze (droom)baan is er wel gekomen. Het geeft me nu rust en ruimte en zo hebben wij vorige week in het nieuwe Pistache café in Den Haag besloten om weer samen verder te gaan, gewoon omdat het zo leuk is en omdat het kan! We zijn in de afgelopen maanden nader tot elkaar gekomen en we zitten niet meer in totaal verschillende levensfasen. En het aller aller aller leukste vind ik misschien wel, dat Nadine zelfs meewerkt in mijn bedrijf. Ik geloof dat we echt zusjes zijn met dezelfde dromen en daar ben ik trots op!

PS. We zullen geen voedingsadviezen meer geven via Sisters About Food. Dit doen we via Healthy Life LAB. Hier kun je vooral terecht voor blogs, recepten en een heleboel inspiratie rondom gezonde voeding. Wij delen vooral onze gezamenlijke passie als zusjes op SAF, namelijk: gezond en lekker eten.

We keep on fighting for you!
Stay tuned!

IMG_3127

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Joyce schreef:

    Top! Geweldig dat jullie weer verder gaan! Groetjes Joyce van der Hart

    1. Leuk om te horen!! Bedankt!☺️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s