De nieuwste healthy hotspots van Den Haag

Door: Nadine

Had jij het al opgemerkt? Dat er steeds meer nieuwe healthy hotspots in Den Haag komen? Alle foodies onder ons zullen hier vast net zo blij mee zijn als ik!

Ik zat er al een tijdje op te wachten, tot de wat meer hippe healthy hotspots naar Den Haag zouden komen.. Den Haag blijft toch altijd een beetje achter op Amsterdam en Rotterdam, maaaar we krijgen er in korte tijd een heleboel leuke hotspots bij.. Heel goed voor mijn portomonnee is het niet, maarja het leven moet leuk blijven!

In deze blog lees je een aantal nieuwe hotspots die zijn deuren net geopend hebben of binnekort zal openen.

1. Love & Pease

Nog niet zo heel lang geleden heeft Love & Pease zijn deuren geopend voor Palesteinse veganistische maaltijden op de Weimarstraat. Eline bracht me hiervan op de hoogte. Hier ga ik heel snel een kijkje nemen en onder andere van hummus genieten!

2. Yoghurt Barn

Voor de Yoghurt Barn moest je voorheen alleen in Amsterdam en Utrecht wezen, maar sinds kort heeft ook Den Bosch een Yoghurt Barn… En jawel, begin maart heeft Den Haag ook plaats gemaakt voor Yoghurt Barn! Hier moet je zijn voor de lekkerste yoghurt met toppings als ontbijt, lunch of tussendoor, het kan allemaal! Ook kun je hier gebakjes eten, brunchen en high tea’en.  

 

3. Chop Chop fresh salad

In maart  is Chop Chop fresh salad geopend in Den Haag, naast het Centraal Station! Zelf ben ik er nog niet geweest, maar van vriendinnen heb ik gehoord dat het erg lekker is. Je kunt je salade lekker opsmikkelen bij Chop Chop zelf, maar ook meenemen als take away.. Handig voor al die gehaaste reizigers en late werkers die geen tijd hebben om te koken maar wel een verantwoord maaltje lusten! ;-)

4. Café Pistache

Vandaag (02-04) heeft Café Pistache zijn deuren geopend. Gisteren kwam ik er pas achter dat we deze hotspot zouden krijgen, toen een vriendin van mij hierover een berichtje stuurde. Ik ging vandaag natuurlijk gelijk een kijkje nemen en het was lekker druk in de zaak. Naast hun frisse groene uitstraling hebben ze ook een heerlijke menukaart. De broodjes die ik voorbij zag komen zagen er heerlijk uit! Je kunt er terecht voor ontbijtjes, lunch en ook voor de SUE gebakkjes, die ik zelf heb gegeten onder het genot van een Green Warrior sapje.. Ik ga gauw terug voor een ontbijt en lunch! 

 

5. I love SLA

Whoe! Hier heb ik echt lange op gewacht! SLA komt ook naar Den Haag en zal zijn deuren in mei openen. Ik ben hier zo blij als echt SLA-lover. Regelmatig ging ik samen met Elien richting Amsterdam om van een salade te genieten bij SLA. Een aantal maanden geleden kwam ook het SLA kookboek uit, kon ik tenminste tuuis ook soortgelijke salades maken, maar binnekort halen we de salades en sapjes gewoon bij SLA zelf op het kerkplein. Kunnen jullie ook niet wachten? 

6. Club Vers

Nog een healthy hotspots die zijn deuren in mei zal openen op de stationsweg vlakbij Den Haag Centraal: Club Vers. Hier kun je terecht voor yoghurt, salades, wraps, verse sappen, smoothies, koffies maar ook zoete lekkernijen. Ik ben errug benieuwd! 

Ben jij ook zo blij met deze ontwikkelingen in Den Haag en kennen jullie nog meer healthy hotspots in Den Haag? Laat dan zeker even een berichtje achter, want ik wil natuurlijk alles uitproberen!

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Gilbert Sanders schreef:

    Ik mis FOAM op de Frederikstraat!

    1. Hi Gilbert! Wauwh die kenden we nog niet. Gelijk even gekeken op Facebook en dat ziet er leuk uit. Bedankt voor de tip!

  2. koffiepraateindhovensite schreef:

    Wauw ziet er goed uit!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s