De week van Nadine #7

Door: Nadine

De week was lekker druk maar vooral heel erg leuk. Het begon met hard werken en eindigde met heel veel leuke activiteiten! Ook de Vegan Challenge was sinds maandag weer voorbij. Ik heb flink genoten, misschien iets te haha!

Maandag & dinsdag
Van deze dagen heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik zag voornamelijk boeken omdat ik tentamens had!

Woensdag
Vandaag had ik dan mijn allerlaatste tentamen ooit! Om half 6 liep ik de school uit, wat geeft dat een heerlijk gevoel zeg! Nu is er ook eindelijk weer tijd voor bloggen! Dit heb ik gelijk gevierd met mijn vriend op een terras met een lekker drankje!

IMG_7529  IMG_7515

Hierna zijn we met vrienden uiteten gegaan bij een nieuw Italiaans restaurant in Zoetermeer; Mama Maria! Lekker!!

 

Donderdag
Net optijd klaar met school want er komen heerlijk warme dagen aan! Vandaag ben ik samen met mijn vriend wat gaan drinken op de Grote Markt in Den Haag met een vriend! Op het terras heb ik weer voor het eerst een bio rundvlees burger op na 2,5 week geen vlees. Het viel wel een beetje zwaar! Daarna hebben we een hapje gegeten bij Vapiano.

IMG_7535 IMG_7537

Eline was vandaag ook jarig! Dit hebben we in de avond in Den Haag gevierd! Met ice coffees en smoothies!Vrijdag
Ontbijten buiten de deur doe ik eigenlijk nooit, maar vandaag maakte ik er weer een feestje van. Bij Doppio heb ik yoghurt met muesli en vers fruit besteld. Dit was ook weer de eerste keer na 2,5 week dat ik zuivel at. Ik voelde me best opgeblazen en weet nog steeds niet precies hoe dit zou komen.. Na mijn onbijtje heb ik eindelijk weer eens een blog gepost.

 IMG_7572

In de avond gingen we bbq’en. Veel vlees ging er weer niet in (maar goed ook, het hoeft geen vreetfestijn te worden). Ik zat gauw vol, zal dit ook weer komen door de challenge?!

IMG_7577

Zaterdag
Vandaag zijn we een uurtje gaan roeien en toen het terras op gegaan. Ik had volgens mij echt al 1,5 jaar geen kroket op en had daar opeens heeeeel veel trek in!
 IMG_7586

In de avond ben ik met wat vrienden op stap geweest en hebben we dansjes gewaagd.
IMG_7607

Zondag
Om de week af te sluiten zijn mijn vriend en ik op babyvisite geweest bij zijn broer! Te schattig!!

Nu ik weer de tijd heb om te bloggen zal ik deze week ook mijn ervaringen met de Vegan Challenge met jullie delen! Genieten jullie ook al lekker van de vakantie?

Ps. jullie kunnen mij nu ook volgen op snapchat: nadineblom

Liefs,
Nadine

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s