Zo word je een goede veganist

Door: Eline @ The Fulfilling Prophecy

Via onze Instagram en Facebook account hebben we een veganchallenge opgezet en mensen opgeroepen om twee weken veganistisch te gaan eten. En we houden het leuk, want op 27 juni vieren we deze vegalifestyle op het Viva Las Vegas foodfestival. Iedereen die mee wilt doen kan zich aansluiten aan onze Whatsappgroep waarin we ideeën uitwisselen en elkaar steunen. Dat helpt voor het behouden van een positieve vibe en het houd je scherp!

De vette veganist
Zo waarschuwde Michelle, stagiaire bij The Green Happiness, ons op Whatsapp al voor te vet eten. Dat zou nog wel eens je valkuil kunnen zijn; je kan overal noten aan toevoegen en vaak gebak eten omdat je weet dat het vegan is.

De zoete veganist
Maar naast het vermijden van te vet eten, bedacht ik me dat je als veganist ook makkelijk veel suikers en koolhydraten kunt gaan eten. Denk aan lekkere pasta’s, risotto’s, pizza en brood.

De gezonde veganist
De conclusie is dat veganisme niet per definitie gezond is en dat je nog altijd verantwoorde keuzes zult moeten maken. Daarom heb ik een aantal simpele regels voor jullie opgesteld zodat je gezond een vegachallenge kunt beginnen.

download (1)

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s