Veganistische eetpaniek!

Door: Eline @ The Fulfilling Prophecy

Ik heb me weer eens iets op de hals gehaald, misschien iets te enthousiast, want ik merk dat de paniek toeslaat. Het idee kwam van een van onze volgers van SAF. We wilden haar bijstaan in haar challenge door samen twee weken veganistisch te gaan eten. Dit terwijl ik liever niet volgens strikte regels eet. Strikte regels zijn vermoeiend en bovendien kan het er makkelijk toe leiden dat van ‘bewust eten en genieten van eten’ weinig terecht komt. Toch heb ik drie goede redenen om mee te doen. Lees snel dan snel mijn blog op The Fulfilling Prophecy want misschien spreekt een van die redenen jou ook wel aan!

Vegaweek
In het land van melk en zuivel, voorlopig geen melk en kaas voor mij!!

We hebben trouwens een groepswhatsapp aangemaakt om recepten, foto’s en tips met elkaar te delen. Wil jij ook deel uit maken van onze groepsapp? Stuur dan een maitlje met jou naam en telefoonnummer naar info@sistersaboutfood.com!

Uiteraard houden wij je via SAF op de hoogte van onze challenge en woensdag lees je op de The Fulfilling Prophecy meer over hoe je een veganistisch voedingspatroon goed voorbereidt! Zouden jullie de uitdaging aan durven gaan? Of hebben jullie nog goeie tips voor ons?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s