De week van Nadine #5

Door: Nadine

Het is weer maandag, dus ik neem jullie weer mee om een kijkje te nemen in de wekelijkse PLOG!

Maandag
De week ben ik begonnen met een hoop schoolwerk. Rond 4 uur was ik in het ziekenhuis om nog een avonddienst te draaien. Ik ben vroeg mijn bed ingedoken om morgen weer fris aan school te gaan.

IMG_6174 IMG_6140

Dinsdag
Vandaag was ik zo lekker bezig met school dat het al super laat was toen ik op de klok keek.. Ik had echt geen zin om nog zo laat boodschappen te doen en te koken. Ik heb een pizza tonno gehaald bij de pizzeria bij mij om de hoek. Tijdens het wachten kreeg ik bruchetta van di casa!

IMG_6202 IMG_6205

Woensdag
Ook vandaag moest er weer gewerkt worden. Aan de blog en aan school. Dit heb ik deels in de cheesecake company gedaan met een heerlijk stukje cranberry cheesecake samen met Eline. ‘S avonds ben ik nog even doorgegaan en erna voor de tv geploft.

Donderdag
Vandaag ben ik de dag begonnen met oa. een lekkere chocolade smoothie. De eerste keer dat ik zoiets geprobeerd heb en ik was fan! Daarna ben ik door gegaan naar mijn werk bij lunchroom Boosty. Met tussendoor een heerlijk zelfgemaakte lunch.

 IMG_6289

Ik moest werken tot sluit en toen ik nog bezig was met stofzuigen in de zaak stond mijn vriend opeens voor mijn neus. We zijn daarna doorgegaan naar de albert heijn en besloten om vandaag lekker iets simpels te ‘koken’: Pannekoeken!!

IMG_6320

Vrijdag
Vandaag ben ik rond 07:00 opgestaan om lekker aan school te zitten. En blij ook, want rond 12:00 was het super benauwd in mijn huisje. De middag heb ik op het strand gelegen. Wat trouwens ook lastig uit te houden was! Maar wel heel gezellig met vriendinnetjes!

IMG_6380
In de avond ben ik naar Zoetermeer gegaan. En heb ik samen met een vriendin en mijn vriend wat gedronken. Ook was de opening van de nieuwe ijssalon ‘Luciano’ in Zoetermeer, dus kregen we een gratis ijsje, hmmm!
IMG_6387 IMG_6386

Zaterdag
Amsterdam open air it is today! Zon, gezellige mensen, muziek, drankjes & dansjes…
IMG_6395
IMG_6445 

Ook heb ik een Griekse pita broodje op van Vleesch Noch Visch, ook mijn vriend trapte erin en dacht dat hij echt vlees at. Lees hier een oudere review over deze overheerlijke vegapita.
IMG_6437  IMG_6430

Zondag
Vandaag kon uitslapen en dat had ik nodig! Daarna ben ik nog even Den Haag stad in geweest en richting Zoetermeer gegaan voor mijn allerlaatste hockeywedstrijd ooit! Zo gek! We speelden pas om 5 uur. Helaas zat winnen er niet in, maar ik had toch een lekker wedstrijdje gespeeld. Daarna gauw naar mijn ouders huis gegaan met mijn vriend om lekker te eten!
IMG_6465

Het was weer een behoorlijk drukke, maar leuke week! Hoe was jullie week?
Liefs, Nadien

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Eline schreef:

    Wat een gezellige week :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s