De week van Nadine #4

Door: Nadine

Na het lopen van de halve marathon van Leiden stond er weer een hele drukke week op de planning met school, bloggen en een druk weekend met leuke activiteiten! 

Maandag
Vandaag mocht ik weer werken! Gisteren had ik mijn allereerste halve Marathon gelopen in Leiden. Dus ik had behoorlijk veel last van spierpijn.. Ik moest werken in de lunchroom en sta je dus de hele dag op je benen! Best vermoeiend. Ik kon de nacht voor de marathon op de een of andere manier niet in slaap komen.. Uiteindelijk heb ik zelfs heel de nacht geenoog dicht gedaan. Geen idee waarom, want échte zenuwen voelde ik nou ook weer niet. De vermoeidheid hakte er vandaag in elk geval behoorlijk in en ik was er daardoor ook niet helemaal bij met mijn hoofd op werk, maargoed! Ik had het weer overleefd en toen ik thuis kwam had ik dadels van Yogi & Youssef ontvangen om te proberen (We hebben ook een winactie via instagram). ‘S avonds heb ik alvast ontbijt gemaakt voor dinsdag en ben ik vervolgens op de bank geploft. Uiteraard lag ik vandaag vroeg in mijn bed!

Dinsdag
Gisteravond had ik dit heerlijke ontbijtje gemaakt. Een chiapudding met aardbeiensaus. Ik kon er na het ontbijt dus ook gelijk tegenaan, want ik had een hoop te doen voor school. Tussendoor ben ik nog even langs Eline geweest en langs de stad. Als lunch had ik een lekkere salade en heb vervolgens weer tot het eten aan school gezeten. Vervolgens heb ik snacks gemaakt met de dadels van Yogi & Yousef (meer hierover lees je in de blog van morgen!) en ’s avonds heb ik alleen nog maar op de bank gezeten en  televisie gekeken, ik was nog steeds zo moe vandaag!

Processed with VSCOcam with f2 preset 

IMG_5632

Woensdag
Ook vandaag stond school weer hoog op de planning.. In de avond ben ik richting Zoetermeer gegaan voor mijn hockeytraining. Maar uiteindelijk zouden was de opkomst zo laag dat we besloten om niet te trainen. Aangezien ik mijn vriend zijn fiets nodig had hebben we uiteindelijk afgesproken om dan wat te drinken in de stad. Nu hoefte hij niet te wachten tot ik klaar was met trainen, dus hadden we hier nog wel even tijd voor. Bij de burgerking heb ik een oreo ijsje gehaald, hmmm wat was dat lekker!

IMG_5661

Donderdag
Vandaag mocht ik alweer vroeg beginnen met werken. Gelukkig stond mijn ontbijtje al klaar, een chiapudding van frambozen! Dit vind ik tot nu het lekkerste ontbijtje van de green kitchen. Het werk ging vandaag weer een stuk beter dan afgelopen maandag. Als lunch kan ik altijd zelf mijn broodjes/salades maken.. En op de een of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om teveel eten klaar te maken. Heel de dag door bestellen mensen broodjes bij jou, maak je broodjes en krijg je overal trek in. Heel de dag zit ik me dan te bedenken wat ik zelf ga lunchen.. En omdat ik niet kan kiezen, maar ik maar verschillende dingen. Met een heel vol gevoel ging ik naar huis. Mijn vriend kwam donderdagavond na zijn werk en moest hij eerst nog verder werken. Gelukkig gingen we dus nog niet gelijk eten! Ik maakte alvast salades klaar en hij maakte kipsaté. Vervolgens zijn we nog wat gaan drinken op een pleintje in mijn straat.. Super leuk, we hadden er nog nooit gezeten.

 IMG_5681 IMG_5686
Vrijdag
Vandaag ben ik vroeg opgestaan om te gaan bloggen. Tussendoor heb ik wat cakejes van Holy Nut gekocht bij supermarkt Organic. Na wat mooie foto’s te hebben gemaakt ben ik weer verder gegaan met bloggen. Daarna geluncht met vriendinnen bij de Bagels & Beans in Zoetermeer. We zijn nog wat winkeltjes ingeweest en daarna ben ik met een vriendin naar het huis van mijn ouders gelopen. Super lekker met dit weer! Wat wel heel stom was, is dat ik het doosje van Holy Nut met de cakejes mee heb genomen. Tijdens het lopen zat het doosje niet meer recht in mijn tas en bij Organic verkopen ze de cakejes vanuit de koeling.. Ik wilde mijn zus verrassen maar helaas was het één grote puinhoop geworden en waren alle cakejes samengesmolten tot 1 plakkerig geheel. Alleen het lime cakje was nog gescheiden van derest, heel lekker ziet het er niet uit, maar dat was het wel. In de avond ben ik naar de ikea geweest en heb die avond niks anders meer gedaan dan het mijn huis schoonmaken en ikea kasten in elkaar zetten.

 IMG_5719

IMG_5735 IMG_5739 IMG_5776

Zaterdag
Vandaag ben ik weer vroeg opgestaan, omdat ik nog een blog online moest zetten voor ik heel de dag zonder internet zit. Want vandaag ging ik samen met mijn vriend naar Brussel! De dag begon ik met een power smoothie en daarna zijn we richting Brussel gereden. Nadat we de auto hadden geparkeerd zijn we met de metro richting het Atomium geweest. We zijn er niet heel lang meer gebleven, ik was er bovendien ook al een keer in geweest en er stond een ontzettend lange rij. We zouden in eerste instantie ook en heel weekend gaan, maar uiteindelijk werd dit 1 dag. We wilden natuurlijk ook nog echt Brussel in. Helaas hebben we alsnog veel tijd verspilt omdat we dachten dat we met de metro gewoon richting centraal station moesten gaan, maar daar zit het centrum dus helemaal niet?! Die begint gewoon daar waar we de auto hadden neergezet.. Als we dat nou eerder wisten!
We zijn lekker wat winkeltjes in geweest, hebben beide wat kleding gekocht en zijn toen lekker wat gaan eten. Uiteraard ging deze dag niet voorbij zonder een echte Luikse wafel en hebben we wat biertjes ingeslagen bij de ‘250 Belgium beers’. Na het eten hebben we de avond de dag afgesloten op het plein met uiteraard een biertje voor Vic! Want ik mocht weer naar huis rijden. Eenmaal terug in Zoetermeer hebben we nog wat gedronken en een ijsje gegeten.

IMG_5824 IMG_5831

Zondag
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen! Ik was zo moe. Veel heb ik ook niet gedaan. Ik ben even op en neer gegaan naar Den Haag om wat vieze kleding mee te nemen die ik bij mijn ouders in de was wou doen. Ik betaal namelijk altijd 2 euro voor elke wasbeurt. Ook had ik nog heel veel verse producten in de koelkast liggen en wou ik nog even bloggen. Dus heb ik en salade gemaakt en een blog geschreven voor ik weer naar Zoetermeer ging.

Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_5882

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s