Eieren met spinazie & champignons

Door: Nadine

Vorige week heb ik een recept uit het kookboek ‘The Green Kitchen Travels’ gemaakt: Eieren en cocotte met paddenstoelen en spinazie. Het recept van David Frenkiel en Luise Vindahl Andersen, auteurs van The Green Kitchen is te vinden op cooked.com.

Als je van eieren houdt, vind je dit recept vast ook heel lekker! Ik was net klaar met hardlopen en heb snel deze maaltijd snel in elkaar geflanst. Want een snel recept is het zeker. Ik heb het met wat brood gegeten en dit maakte het daarom een goede maaltijd voor na het sporten met voldoende koolhydraten en eiwitten. Ik ben zelf geen enorme fan van geitenkaas in dit recept. Ik vond het zo’n overheersende smaak hebben. De volgende keer laat ik de geitenkaas weg of gebruik ik mozzarrella. De smaak van mozzarella vind ik wat neutraler.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s