De week van Nadine #3

Door: Nadine

Na een week niks te hebben gepubliceerd op Sisters About Food heb ik vandaag toch weer een plog voor jullie. Want het is weer maandag en ik heb toch het een en ander uit te leggen. Afgelopen week zat ik er best wel een beetje doorheen nadat Elien het definitieve besluit had gemaakt om alleen als gastblogger door te gaan met SAF. Ik ben nu hoofdbeheerder van Sisters About Food en dat is best een verantwoordelijkheid. De afgelopen week moest ik goed nadenken hoe ik dit ga aanpassen, maar ik heb er vertrouwen in!

Maandag
Vandaag mocht ik de week weer beginnen met een werkdagje bij Boosty! Na werk ben ik gelijk naar Elien gegaan en hebben we het een en ander over de toekomst van SAF besproken. Het was alweer laat en ik had met mijn vriend afgesproken en had daardoor weinig zin om te koken. Dus heb ik samen met hem een pizza gegeten bij de VIP in Den Haag.
IMG_5054

Dinsdag
Vandaag was het Bevrijdingsdag. Ik heb dit gevierd bij het Bevrijdinsfestival op het Malieveld in Den Haag. Hier betaalde je bij de aankoop van je eerste drankje een extra muntje voor de beker. Deze beker was gemaakt van stevig plastic en zou men daarom dus kunnen hergebruiken. Je wilt natuurlijk ook niet steeds weer een extra muntje betalen voor een nieuw drankje. Ik vind het een super goed initiatief. ’s Avonds heb ik het Bevrijdingsdag verder gevierd in Zoetermeer. Het festival vonden ik en mijn vriend niet zo boeiend, dus zijn we een ijsje gaan eten en later met twee vrienden wat gaan drinken op een terras.

IMG_5060 IMG_5068

Woensdag
Vandaag ben ik lekker aan de studie gegaan en kwamen Eline & Yuri rond een uurtje of 6 naar mij toe om mee te eten. Ik had ze uitgenodigd om mijn tonijnpasta met courgette eens te proeven!

IMG_5086 IMG_5085

Donderdag
Vandaag moest ik weer werken bij Boosty.Mijn eerste keer kassa tijdens de spits en dat ging me gelukkig redelijk goed af. Na werk had ik met mijn vriend afgesproken in de stad en zijn we wat gaan eten bij Vapiano. Lekker in de buitenlucht, want het temperatuurtje buiten was nog heerlijk!

IMG_5098 IMG_5099

Vrijdag 
Vandaag mocht ik nog even een aantal uurtjes tot 6 uur en toen begon mijn weekend! Dit weekend ben ik begonnen in Clooney in Zoetermeer met wat hapjes. Ik sliep bij mijn ouders en ben niet al te laat naar huis gegaan, omdat zaterdag een drukke dag beloofd te worden!

IMG_5109

Zaterdag
Vandaag waren we vroeg van huis gegaan om mijn vaders verjaardag te vieren! We begonnen met een bakkie en taartje in een Grand Café aan de grote markt in Haarlem en zijn vervolgens naar het Teylers museum (de oudste museum van Nederland) geweest. Vervolgens zijn we lekker wat gaan eten in een lunchroom in Franse sfeer, zijn we wat winkeltjes in geweest en hebben we wat gedronken in de Jopenkerk, een grote pub waar Jopenbier zelf gebrouwen wordt.

IMG_5180 IMG_5118 ]

IMG_5187 

IMG_5184 11245496_920479704649960_7285534818312390347_n

De dag hebben we afgesloten bij Eline en haar vriend met een heerlijk diner! Ik en mijn vriend zijn later die avond nog naar een verjaardag gegaan van een vriendin. Een erg leuke, maar slopende dag!! 10985418_904718006242487_4270466734083996165_n

Zondag
De week heb ik afgesloten met een hardloopsessie rondom Zoetermeer. Helaas waren mijn benen heel vermoeid. Zal dit met gister te maken hebben?! I thinks so… Verder was het ook erg benauwd buiten en dat maakte het hardlopen ook best zwaar. Ik ben na het hardlopen ook op bed gaan liggen en in slaap gevallen. Nadat ik nog meegegeten had met mijn ouders ben ik in de loop van de avond weer richting Den Haag gegaan.

IMG_5200

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s