De week van Nadine

Door: Nadine

Het is alweer tijd voor de derde plog. Deze week van Nadine bestond voornamelijk uit leren. Maar gelukkig kon was er tussen de leerplanning nog wat tijd maken voor leuke activiteiten!

Maandag
Vandaag ben ik de nieuwe week begonnen met 14 km hardlopen. Het viel me best zwaar, omdat ik continue tegenwind had en het ook nog eens behoorlijk warm was. Na het hardlopen ben ik gaan leren en kwam ’s avonds gezellig een vriendinnetje eten voor wie ik heb gekookt!

IMG_4568 IMG_4588

Dinsdag
Vandaag begon ik de dag met een heerlijk ontbijtje om er weer lekker tegenaan te kunnen gaan met school. Tussendoor ging ik nog even langs Eline om de camera te brengen, zodat ze de vlog van vrijdag kon monteren. En zij trakteerde me op een heerlijk oreo ijsje, men wat is dat lekker!!

Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_4615

Woensdag
Ja ook vandaag bestond uit leren. Maar gelukkig stond er ook nog wat leukers op het programma vandaag, namelijk een teamuitje! We zijn in de avond gaan bowlen en achteraf een pizzaatje gaan eten in het restaurant. Vervolgens kwam mijn vriend en zijn we nog wat gaan drinken met een aantal meiden.

IMG_4668 IMG_4672


Donderdag
Vandaag was dan toch wel de minst leuke dag van de week. Ik had wel een foto van mijn laptop kunnen maken, aangezien dat het enige is wat ik heb gezien, maar dat ben ik vergeten. Ik heb de hele dag geleerd voor de volgende dag. Tussendoor nog wel 2 nieuwe afleveringen van Game of Thrones gekeken, want het nieuwe seizoen is pas weer begonnen!

Vrijdag
Vandaag is de dag dat ik een tentamen maken mag! En eenmaal klaar met school, bestond mijn vrijdagavond helaas ook nog uit het maken van een schoolopdracht, aaaaalmost finished!!

IMG_4716 IMG_4723

Zaterdag
Vandaag moest ik werken bij Boosty. En ik had er best wel zin in, even iets heel anders dan school. Na werk ben ik richting Zoetermeer gegaan voor een feestje ’s avonds. Het was een en al gezelligheid! Een avondje voor de voetbalvrouwen haha! Op de foto hebben we allemaal een woord op ons voorhoofd. De persoon rechts van je schreef een woord op voor jou en het was gewoon een raad spelletje, waarbij je alleen ja-nee vragen mocht stellen.

IMG_4726 IMG_4732


Zondag
En het is weer zondag, en dat betekend: een hockeywedstrijd! Helaas met een nederlaag van 4-1 tegen de nummer 1 en hield ik er nog een mooi oorlogswond aan over.. Snel weer terug naar Den Haag, ik kon het niet laten om nog even langs de nieuwe River Island te gaan die zaterdag is geopend in Den Haag. Eenmaal thuis ben ik nog even tot rust gekomen om me voor te bereiden op Koningsnach! In Den Haag is het met de nach altijd lekker druk en staan op verschillende pleintjes wat bandjes. Dus ik heb me goed vermaakt samen met wat vrienden. Nadat een aantal vrienden naar huis waren, ben ik nog wat gaan eten met mijn vriend en zijn we naar huis gegaan om nog een beetje slaap te pakken voor Koningsdag.

IMG_4747

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s