De week van Eline

Door: Eline

Vandaag delen we onze tweede plog; dit keer de week van Eline. Ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk foto’s te maken, maar het is niet echt mijn sterkste punt! Ik vergeet gewoon altijd om foto’s te maken als ik het leuk of druk heb. Maar speciaal voor jullie heb ik mijn best gedaan!

Maandag
Maandag is mijn vrije dag.. heerlijk om een dag langer weekend te hebben! ’s Ochtends moest er eerst gewerkt worden aan de dite, maar daarna was het alleen maar chillen! Mijn mams kwam op bezoek en we hebben hippe foodtentjes bezocht op de Frederik Hendriklaan (Den Haag) en aan het einde van de dag kwam Nadine ons vergezellen om nog even een bezoekje aan Zara Home te brengen. Pff wel duur daar hoor!

20150413_15143620150413_172236

’s Avonds had mijn vriend een lekker gerecht uit Persiana voor mij gekookt!

20150413_203709

Dinsdag
Vandaag was het een gewone werkdag. Hoewel, gewoon is het natuurlijk nooit in het ziekenhuis. Ik kwam als eerste aan op onze afdeling diëtetiek en begin dan altijd met thee zetten! Aan het einde van de dag scheen het zonnetje gelukkig nog (L). Eenmaal thuis heb ik een lekkere ovenschotel van bloemkool met bechamelsaus gemaakt die ik eerder dit weekend heb geproefd van bij een vriend van mij (een van de beste hobbykoks!).

20150414_084123 20150414_175737

Woensdag
In de ochtend heb ik eerst even een smoothie gemaakt van bessensap, banaan, komkommer, rabarber en kaneel (die in het flesje was voor mijn vriend om mee te nemen). Daarbij at ik een lekker Hollands ontbijt van (zuurdesem)bammetjes; één met pindakaas de ander met extra pure hagelslag. Normaal zou ik de dag beginnen met hardlopen, maar vandaag stond de fiets centraal. Ik ben heen een weer gefietst naar Leidschendam om een nieuwe telefoon te halen! JAAAA!!! De Iphone 6 plus is het geworden.

20150415_073930  20150415_132218

’s Middags heb ik wat boodschappen gedaan op de Haagse Markt en enthousiast mijn telefoon uitgepakt in een tuintje van een Italiaans delicatessenaak That’s Amore. Dit tentje is zeker een bezoekje waard als je een keer in Den Haag bent en een goed broodje wilt eten.

Daarna was het weer time to work. Net als vorige week zaten Nadine en ik in de Coffee Company. Aan het einde van de dag heb ik nog even gauw mijn wenkbrauwen en snor laten doen (tja dat moet ook gebeuren). En toen ik thuis kwam stond er een koud biertje voor me klaar :)

20150415_133614 20150415_143514 IMG_0008

Donderdag
Vandaag ben ik vergeten foto’s te maken, maar zo spannend was deze dag dan ook niet. Mijn eetmomenten waren de hoogtepunten op de dag. ’s Ochtends begon ik de dag met havermoutpap met granaatappelpitten, hmm! En ’s avonds heeft mijn vriend Shakshuka voor ons gekookt. Het is een Israëlisch eigerecht dat zowel bij het ontbijt, lunch of avondeten gegeten kan worden. Er zit onder andere komijn en harissa in. Echt een must try!

IMG_0033 IMG_0046IMG_0055

Vrijdag
Na het werk begon het weekend alweer! En hoe kun je dat beter beginnen dan door eerder naar huis te gaan, omdat het rustig is op de afdeling en door je ouders te ontvangen voor een klassieke kaasfondue?

IMG_0013 IMG_0062

Zaterdag
Ik ben een echte planner en dat is hoe ik en mijn vriend de zaterdag zijn begonnen; in een koffietentje hebben we besproken hoe we de komende periode onze tijd gaan indelen, want het is best druk met ons werk, studie, het opstarten van een eigen bedrijf en het bloggen en vloggen!

Daarna heb ik nog even aan een artikel gewerkt. ’s Middags had ik een lunchmeeting met een foodie / industrieel ontwerpster in het Vlaamsch Broodhuys om wat ideeën uit te wisselen.

IMG_0071 IMG_0084

De avond eindigde met een etentje en een jamproeverij met vrienden van mijn ouders!IMG_0131

Zondag
De laatste dag van mijn plog begon goed met een middellange-afstandloop. De rest van de dag stond in het teken van SAF en het uitwerken van dieetadviezen. Eindelijk kon na een week de televisie weer aan voor een aflevering Divorce.

IMG_0159 IMG_0227IMG_0211

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. ivonecaldeirai schreef:

    La tua vita è bella e sana!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s