VLOG #1 SLA & Amsterdam

Door: Eline & Nadine

Vorige week hadden we een afspraak bij SLA Amsterdam. In korte tijd was SLA uitgegroeid tot een van de hipste healthy food restaurantjes die we kennen. Toen SLA nog maar één vestiging had waren wij er al als de kippen bij; laaiend enthousiast. En nu mogen we neuzen in hun menu’s voor een opdracht waarin we voedingswaarden van de salades nagaan. De bar is trouwens gebaseerd op het boek de Voedselzandloper. Bij Kris Verburgs zijn model zetten we wel  onze vraagtekens trouwens,  want als je zo strikt zou eten houd je er geen volwaardig voedingspatroon op na, maar dat even terzijde.. we zijn allang blij dat gezond hip kan zijn! Het was een lange dag met nieuwe eetontdekkingen, lekker eten, gratis eten en nouja gewoon all about food! Aan het einde van de dag hadden we nog een leuke afsluiting met een mediabedrijf die veel waardevolle tips deelden over bloggen en vloggen!

We hopen dat je onze eerste vlog leuk vindt! Tips zijn altijd welkom en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we vanaf vandaag elke vrijdag uploaden.

Fijn weekend!

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Wilma Alkemade-Janson schreef:

    Lieve,leuke zusjes! Wat zijn jullie GOED bezig!!!! Steeds meer nieuws! Ga me er eens met Max in verdiepen hoe ik jullie filmpjes steeds kan zien enzovoort…… Liefs van Wilma (via Peter’s Facebook)

    1. Hi Wilma! Bedankt voor je leuke berichtje!! Het is ook heel leuk om te doen en de leuke reacties maken het alleen nog maar leuker ;) Liefs, Eline en Nadine

  2. Daniela schreef:

    Haha super leuk meiden! Echt een stuk persoonlijker op deze manier.. Top!

  3. Dankje, heel leuk je reactie! We gaan nog veel meer persoonlijke filmpjes posten! Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s