De week van Nadine

Door: Nadine

Vandaag delen we onze allereerste plog van Sisters About Food! Elke week zullen we een plog posten (de ene week van mij en de andere week van Eline) om je te laten zien wat voor ons een foodie lifestyle is. Daarnaast vinden we het gewoon erg leuk om steeds op deze manier terug te kijken op onze week! We beginnen met de week van mij. Het was een drukke week ondanks het feit dat ik geen colleges had. Tussen leuke afspraken door moest er veel geleerd en gewerkt worden. Maar als ik zo terugkijk, heb ik verbazingwekkend veel foto’s voor jullie verzameld!

Zondag
De week ben ik begonnen met een heerlijke paasbrunch! Sinds 1,5 maand werk ik in een lunchroom genaamd Boosty in Den Haag (p.s. morgen is de opening van een nieuwe vestiging in Amsterdam). Er werd een paasbrunch georganiseerd en dat was een leuke gelegenheid om mijn nieuwe collega’s beter te leren kennen!

Processed with VSCOcam with g3 preset IMG_3961

Er stond van alles en nog wat op de tafel. Iedereen had wat lekkers meegenomen. En een aantal van ons hadden ook een onesie aangetrokken. Ik had mijn Minion onesie aan. Aan het einde kregen we nog een leuke pot met bloemen van de baas als een soort paaskado! Nadat ik was uitgebuikt van de brunch ben ik gaan hardlopen. Een record: 12,5 km gerend in 1 uur en 9 min!! Ik was echt super trots op mezelf. Na het hardlopen heb ik mijzelf verwend met een lekkere salade. Het is wel verstandig om na zo’n intensieve work-out voldoende koolhydraten in te nemen, maar daar had ik tijdens mijn paasbrunch wel meer dan genoeg van op!

IMG_3998 IMG_3975

Maandag
Het was 2e paasdag en ik was van plan om samen met Eline naar het openlucht paasontbijt te gaan, maar uiteindelijk hebben we toch maar thuis gegeten en bij de Coffee Company afgesproken om te werken. Ik aan school en Elien aan onze blog!

IMG_3990 IMG_3989

We hebben hier tot een uurtje of 6 gezeten en zijn toen nog richting de Marcs & Spencer gefietst. Altijd leuk om daar een beetje rond te neuzen.

Dinsdag
Mijn dag bestond vandaag uit leren leren en nog eens leren, en vervolgens ook nog eens een avonddienst in het ziekenhuis draaien.

IMG_4067 IMG_4080

Eenmaal thuis ben ik lekker op de bank geploft! Lekker televisie kijken onder het genot van een kop thee. Daarna vroeg mijn bedje in gedoken, want de woensdag beloofd een drukke dag te worden!

Woensdag
Vandaag ben ik samen met Elien naar Amsterdam gegaan. Ik doe namelijk een opdracht voor SLA voordat ik ga beginnen met afstuderen. We zijn deze dag op stap gegaan met een handcamera, om onze eerst vlog op te nemen… Jeetje dat is wel wennen hoor, jezelf op camera zien!!

IMG_4166 IMG_4151

Het was een inspirerende dag. Nadat we hebben gewerkt bij SLA hebben we nog meegeholpen in de keuken. En natuurlijk konden we er niet weg gaan zonder te hebben genoten van een SLAatje! We zijn trouwens goed verwend door de medewerkers daar. Daarna hebben we nog een beetje door Amsteram gelopen en zijn we wat winkels in geweest. We moesten uiteindelijk vrij snel weer terug naar Den Haag omdat we nog een meeting hadden met EVVI media, waar we onze toekomstplannen hebben besproken voor het bloggen en vloggen!

IMG_4161 IMG_4188

Donderdag
Volgende week heb ik een tentamen voor mijn keuzevak stofwisselingsziekten, dus ik heb vandaag veel geleerd. ‘S avonds kwam mijn vriend en hebben wij voor het eerst op mijn balkonnetje gegeten. We hadden allebei niet veel zin om te koken. In eerste instantie wilde ik een pizza maken met een bodem van bloemkool, maar dat maken we de volgende keer! We hebben uiteindelijk gewoon een pizza afgehaald bij een Italiaans restaurant bij mij om de hoek. Hij was heerlijk en wat was het chill om nog lekker buiten te zitten rond 7 uur!

IMG_4190 (1) Processed with VSCOcam with g3 preset

Vrijdag
Ook vandaag moest ik weer aan de studie! We begonnen de dag met een lekkere zelfgemaakt yoghurtontbijt met fruit in Yoghurt Barn Style, want ja.. hoe vaak kom ik nou in Utrecht of Amsterdam? Met deze leuke potjes, die ik woensdag in Amsterdam bij Dille & Camille heb gekocht, kon ik lekker creatief zijn. Aan het einde van de dag, toen ik klaar was met leren, ben ik nog even de stad in gegaan om te kijken of ik een High Waste broek kon vinden. Op de foto hieronder zie je de broek met een jasje die ik ook heb gekocht!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Savonds kwam er een vriendinnetje eten! Ik heb een simpel pastaatje voor haar gekookt met courgette, ricotta en tonijn. Om half 10 ben ik met mijn vriend naar de film gegaan; American Sniper. Best een heftige film en heel psycho, maar ik vond hem zeker vet! Bij een film in de bios hoort natuurlijk ook een grote bak zoute popcorn! De avond hebben we met een wijntje afgesloten op de Grote Markt.

FullSizeRender (7) IMG_4311

Zaterdag
Vandaag hoefde ik pas om 12:00 uur beginnen met werken bij Boosty. Gelukkig maar, want dan is het voor mij ook nog een beetje weekend. Rond half 4 kwam mijn vriend langs om tijdens mijn pauze een broodje mee te eten. Toen ik klaar was met werk ben ik langs Elien gefietst om wat overgebleven sapjes en zuurdesemstokbrood af te leveren. Ik had natuurlijk ook nog een tasje met sapjes voor mezelf natuurlijk.

IMG_4279  IMG_4278

Toen ik thuis kwam zag ik een cadeautje liggen. Kon niet anders dan dat dat van mijn vriend was. Er zat een onwijs leuke theepot in, dat had ik nou niet verwacht, maar die ontbrak nog en ik hou van thee! Na het eten ben ik richting Zoetermeer gegaan om een drankje te doen met vrienden bij Timber. Een tent die vorige week in Zoetermeer is geopend.

Zondag
Het is zondag en dat betekent een hockeywedstrijd! Helaas hebben we met 3-1 verloren. Na de wedstrijd heb ik met een vriendin een héééérlijk pompoenhapje gemaakt (het recept volgt nog).

FullSizeRender (8) IMG_4315

Ik ben benieuwd wat jullie van deze eerste Plog vonden! Laat het ons weten in de reacties!

Liefs,
Nadine

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Inge schreef:

    Leuk om te lezen! :) Liefs Inge

  2. Daniela schreef:

    Wat een lief en attent vriendje heb je! ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s