The sisters are going sustainable

Door: Eline

The Green Kitchen Travels kookboek is uitgebracht in het Nederlands! Yeahh!! Nu kibbelen wij zusjes nooit (haha nee toch wel), maar over wie dit boek zou kopen hadden we een discussie. We waren allebei van plan het boek te kopen; ik wilde mijn collectie compleet maken en Nadien wilde haar collectie beginnen. En ik vind het persoonlijk van de zotten als we allebei hetzelfde gaan kopen. Dus ik offer me op, ik koop hem niet, maar zal hem wel eens lenen natuurlijk.

Ennn…. nu heb ik wel een goed excuus om in de boekenwinkels door de andere foodieboeken te neuzen (die Nadine dan van mij mag lenen). Ik denk dat ik een boek wil hebben dat over duurzaamheid gaat. Ik eet al mostly verrukkelijk vegetarisch, maar ik wil nóg bewuster met deze planeet en mijn lichaam omgaan, dus vandaar. Ik heb eens uitgepuzzeld wat een beetje leuk leesvoer is en kwam op de volgende boeken uit! Welke ik heb gekocht zie je binnenkort op onze Instagram ;)

De vegarevolutie

download

Eet Q

9789025903091

Weg van de supermarkt

Weg-van-de-supermarkt

The True Size of Food

9789063693497

Puur en eerlijk

9200000026260471

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s