Frisse komkommerwater

Door: Nadine

Tijdens deze warme dagen is het belangrijk om je lichaam goed te blijven hydrateren. Met warm weer verlies je veel vocht met het zweet (je hoeft het niet eens door te hebben, zweet droogt in warm weer namelijk ook zo weer op). Het vocht dat je verliest moet aangevuld worden om kwaaltjes zoals hoofdpijn, vermoeidheid en lusteloosheid te voorkomen. Drinken dus!

Cola en bier zijn verfrissend en leveren je al dat vocht dat je nodig hebt, maar er zit ook veel energie in. Je kunt dus beter water drinken en saai hoeft water helemaal niet te zijn. Probeer maar eens de most refreshing komkommerwater. Lekker koud met een zacht en fris komkommersmaakje! Het geeft mij in ieder geval de ultieme summer feeling.

Vul een karaf (of je waterflesje) met water en veel ijsklontjes (zodat je drinken een paar uur koud blijft) en doe hier een halve komkommer in lange plakken in.

Enjoy the summer!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Donny schreef:

  Oh stop you! You got me at “Drinken dus, [cola en] bier zijn verfrissend!

  Goede tip meiden! En blijf gehydrateerd.

  Ik heb ook nog een tip voor jullie: bier is een ideale bron voor mineraalwater. Mineraalwater is een essentiele voedingsbron vol met water. Een goed biertje bevat al snel 92% puur mineraalwater.

  Drinken dus!

  1. Ibend Ulick schreef:

   Ik hoop dat jouw tip ook goed werkt. Ik heb al veel geprobeerd, maar heb erg last van hoofdpijn de laatste tijd. Ik denk dat ik allergisch ben voor leer. Elke ochtend als ik namelijk wakker word met m’n schoenen aan heb ik hoofdpijn.

   Ik hoop dat je snel wat biertjes komt brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s