High tea @Yoghurt Barn

Door: Nadine

IMG_0728Het is alweer een tijdje geleden dat ik een high tea had op de Neude in Utrecht. Via Instagram zag ik vaak foto’s van de yoghurtcombinaties van Yoghurt Barn voorbij komen. Héérlijk zag het er allemaal uit. We zijn Yoghurt Barn meteen gaan volgen als yoghurtlovers. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Ik ben er naartoe gegaan voor een Hight Tea! Yes, geen gebruikelijke high tea met sandwiches en scones op een etagiere, maar eentje waar fruit en yoghurt uitgebreid onderdeel van uitmaken.

IMG_0738Per persoon krijg je twee Yoghurt Specials (van biologische oorsprong). Daarbij krijg je een fruitsalade en twee soorten ‘Hartige Hangop Dips’ die we op de broodjes konden smeren (van Vlaamsch Broodhuys). Super lekker! De rode dip vonden mijn vriend en ik het lekkerst; het was lekker fris met een tomatensmaakje. En natuurlijk horen er bij deze high tea ook taartjes en muffins, jumm!.
Bij al dit lekkers kies je een biosapje uit en krijg je een aantal potjes met verschillende theesmaken voor de zogenoemde ‘slow tea’.

IMG_0733

Tot slot kun je na de high tea nog een toetje bij de bar halen. Daar waren wij alleen niet meer aan toegekomen. Op de site van Yoghurt Barn las ik dat dit een Frozen Yoghurt is. Zonde dat we het toetje niet  hebben geprobeerd, want het leuke is dat je alles wat over is mee kunt nemen in een doggy-bag!

Je kunt bij Yoghurt Barn ook terecht voor een brunch, picknick of voor losse yoghurt smoothies, verse koffie, thee, sappen, gebakjes en brood. Zelf zou ik nog wel eens de brunch willen proberen. Helaas is Yoghurt Barn voor mij niet zo dichtbij gelegen. Dagje Utrecht of Amsterdam, ga dan eens langs Yoghurt Barn zou ik zeggen! Het is wel verstandig om van te voren te reserveren voor een high tea of brunch. Hopelijk zullen er in de toekomst meer Yoghurt Barn spots verschijnen in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.yoghurtbarn.nl

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marlissa schreef:

    Het lijkt mij zo lekker! Misschien dat ik hier volgende week wel heen ga voor een high tea.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s